Jouw groei is ons doel

Wij doen alles om jouw bedrijf te laten groeien.

Want alleen met goede resultaten blijf jij klant.

Daarom is klanttevredenheid onze strategie!

recensie

Een eerlijk verhaal over jouw groei

Op deze pagina vertel ik je dat het vrij eenvoudig is om je bedrijf te laten groeien.

We hebben dat al bij verschillende klanten laten zien. Onze aanpak biedt je de totaaloplossing om jouw omzet en winst uit je website te laten groeien. Graag leg ik uit hoe wij dit doen.

Kijk je liever een video?
Hetzelfde verhaal als hieronder vertel ik je als je op play klikt!

Bekijk de video

99% van je klanten loop jij waarschijnlijk mis!

De meeste websites en webshops hebben een conversie-percentage van 1% of minder. Dat betekent dat slechts 1 op de 100 bezoekers iets koopt of contact opneemt. 99% van de bezoekers worden door de websites niet overtuigd om actie te ondernemen.

Dat kan anders!
Jij kan die 1% makkelijk verdubbelen. Misschien wel vervijfvoudigen! Als je je bezoekers weet te overtuigen.

  • weet wie de doelgroep van jouw bedrijf is
  • Speel in op wat zij graag willen
  • Communiceer dit sterk op je website of webshop

De omzet uit jouw website kan dus meer dan verdubbelen door je website te verbeteren!

percentage overtuigende bezoekers

Een goede website zorgt voor meer klanten

Dat je website er mooi uit ziet is niet het belangrijkste. Belangrijk is dat je website jouw potentiële klanten weet te overtuigen. Bij ForSites bouwen we websites en webshops die klanten overtuigen.

Met een website die overtuigt haal je niet 1 maar 5 klanten uit iedere 100 bezoekers van je website. Dat is een groei van 500%! Een overtuigende website is daarom dé voorwaarde voor jouw succes.

Complete oplossing voor online marketing

We werken in 2 stappen. Eerst helpen we je aan een website die je bezoekers overtuigt, daarna helpen we je de bezoekers op je website te laten groeien.

Stap 1 is de bouw van een overtuigende website of webshop. Soms kunnen we helpen om je huidige website te verbeteren, soms is het slimmer om een nieuwe site te bouwen. Helemaal afhankelijk van wat jij wilt en wat je nodig hebt. Pas als je bezoekers door je website worden overtuigd, heeft het zin om te investeren in groei van je bezoekers!

Stap 2 is het aantrekken van je doelgroep naar je website of webshop. Hoe dat het beste werkt is helemaal afhankelijk van jouw bedrijf en je branche. Vaak werkt zoekmachine optimalisatie (SEO) heel goed om je vindbaarheid in Google te verbeteren. Maar bij andere klanten zijn we met Google Ads, Remarketing, Facebook-advertenties of e-mail marketing effectiever.

Jouw groei is ons doel. Daarom adviseren we je graag welke manier van bezoekers aantrekken het beste voor jouw bedrijf werkt. En we helpen je uiteraard dit zo effectief mogelijk te doen met een zo groot mogelijk resultaat. Dat is logisch, toch?

Een voorbeeld uit de praktijk

Voor garagedeurenbedrijf ‘Different Doors’ hebben we een compleet nieuwe website ontwikkeld. Op deze website vinden de bezoekers heel duidelijk het aanbod, de sterke punten, de projecten en natuurlijk de klantervaringen. Dit alles heeft gezorgd voor een flink gestegen conversiepercentage.

Door de website goed vindbaar te maken hebben we veel nieuwe bezoekers kunnen trekken. Via zoekmachine optimalisatie hebben we Different Doors op plek 1 in Google gekregen voor zeer relevante termen zoals ‘houten garagedeuren’ en ‘openslaande garagedeuren’.

Het bedrijf is enorm gegroeid dankzij de nieuwe website, en groeit nog iedere maand dankzij de samenwerking met ons.

"Onze website van ForSites overtuigt bezoekers om klant te worden."

    

Sil Kuppens
Directeur DifferentDoors.nl

Sil Kuppens

Een betrokken team met passie.

Sinds 2005 bouwen wij websites en webshops op maat. Inmiddel zijn bij ons zo'n 10 experts dagelijks aan het werk om onze klanten te laten groeien. Veel bedrijven zijn al jaren klant en een aantal zelfs sinds de oprichting in 2005. Wij zijn hun marketingpartner. Dat vinden we de leukste manier van samenwerken!

We werken transparant en we delen onze kennis, daarom kom je ons regelmatig tegen in landelijke en lokale media. 

bekend van

We maken graag kennis met je

Jouw bedrijf heeft zijn eigen uitdagingen. Wil jij weten of wij de ideale partner zijn voor jouw uitdagingen? Gaan we samen jouw bedrijf laten groeien? Daar kom je achter door kennis met ons te maken.

 

"Ik nodig je graag uit. 
Persoonlijk, laagdrempelig en zonder verplichtingen."

 

Wat heeft jouw voorkeur? Maak hier je keuze:

 

Privacy garantie
Je komt niet op een mailinglijst, je wordt niet door een callcenter gebeld. Ik bel of mail je persoonlijk om kennis te maken. Erewoord!

Jorik Heins